Synlig i Google

Hvorfor være synlig i Google?

Dersom du ønsker å få salg eller kunder via internett er du nødt til å være synlig i Google.

Grunnen er at dine målgrupper søker i Google, og dersom du ikke er synlig i Google er du ikke med i deres kjøpsprosess i det hele tatt:

  • omtrent 9 av 10 kjøpsbeslutninger starter på Internett (!!!)
  • 9 av 10 søk etter produkter eller tjenester skjer i Google

Med andre ord: Dersom du blir mer synlig i Google vil du få mer oppmerksomhet fra din kundegruppe, og sannsynligvis flere salg.

Det er SVÆRT god økonomi i å være synlig i Google. Det er derfor det er så stor konkurranse om å være synlig.

“Takk for jobben dere gjør og rådene dere gir! Vi er veldig synlig i Google, og det gir oss definitivt mye salg. Gleder oss til fortsettelsen!”

- Ledlysbutikken.no ved Tor Dehli

Hva er å være “synlig i Google”?

Med å være “synlig i Google” menes det å være synlig etter at din målgruppe har gjennomført et søk. Din nettside må ligge høyest mulig i søkeresultatet for at din målgruppe skal se det. I realiteten MÅ din hjemmeside være blant de 10 beste i sin klasse, ellers går du glipp av ca 90% av den potensielle oppmerksomheten.

Synlighet på Google betyr derfor i praksis at din nettside ligger i topp 10 på Google

Merk: Du bør ligge i topp 10 i Googles “oraniske søkeresultat”. Med dette menes at du ikke kan betale Google for en slik oppføring. Google-annonser virker altså IKKE inn på din synlighet på Google – slik vi her tydeliggjør den.

Det er dette som gir deg gode muligheter: For uansett hvor sterke ressurser dine konkurrenter har, kan du ved å jobbe smartere klare å gjøre det bedre enn dem.

 

Hjelp med å bli synlig på Google?

Dersom du ønsker å bli mer synlig i Google søkeresultater kan vi hjelpe deg. Som et av de beste firmaene innen synlighet i Google kan vi love en god jobb og gode resultater.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om din hjemmeside.Vil du ha et tilbud?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale og gratis markeds- og konkurranseanalyse.

Mobil 90192708

Epost: post@responspartner.no